tisdag 5 maj 2009

Dåligt väder och

då passade det Bruno att komma hem igen.
Igårmorse när vi vaknade så hade vi en blöt och kelig katt hemma igen. Och som talade om för mig hur synd det var om honom för att han var faktiskt både blöt och hungrig. Och hungrig på blötfoder, men elak som matte var så sa hon åt honom att du får faktiskt vänta tills ikväll.
Men han lyckades iallafall tigga till sig lite ost när matte åt frukost.
Imorse när vi vaknade så var Bruno fortfarande hemma, för det regnade ju även nu.
Våran Bibbi, som ej använder kattluckan, har svårt att bestämma sig om hon ska vara ute eller inne när det regnar. Igårmorse hade hon tiggt ut sig och husse släppte ut henne och Bilton. Två sekunder senare satt hon i köksfönstret och ville in. Husse släppte in henne och satte sig vid frukostbordet. Då ville hon ut igen! Två sekunder senare ville hon in.
Tänk om hon kunde lära sig kattluckan.
Imorse så kom hon och jamade och gick mot ytterdörren och ville gå ut, undrar om hon tror att hon är en hund?
Husse och matte städade ur en bil på morgonkvisten och vem satt på räcket till altan och jamade på oss? Jo, Bibbi för hon ville in, det regnade ju!
När hundarna upptäckte imorse att matte började vakna så var de ju bara tvungna att hoppa upp i sängen och göra det svårt för matte att kliva upp. Labbarna täckte upp hela den sidan som matte skulle sätta ner fötterna åt(på andra sidan låg husse). Bägge hundarna var jätte glada och plötsligt så nös Bilton och duschade matte. :) Hon blev väl inte så glad, men kunde inte låta bli att tacka för duschen.
Samtidigt ungefär så nös taxen ett par gånger, men han var tack och lov på golvet så ingen blev duschad av honom.
Hebbe har varit lite låg och inte ätit nästan någonting över helgen, men nu är det över och han äter som vanligt igen.
Bilbo hoppade upp i mattes knä för en stund sen för att få kela lite. Blöt var han och blöta katter/hundar luktar inte så gott. Men matte klappa och strök sin vän och fick känna att han hade en fästing, men då var det inte lika kul att sitta hos matte. Matte fick bort fästingen och katten försvann.
Det är säkert lite rörigt att läsa, men detta är vad som hänt de sista dagarna när matte inte skrivit något.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar